Witam Czy niżej wymienione proporcje będą dobre. Celowo zwiększone tłuszcze na rzecz ww. Podobno mnie zalewa :-) (oczywiście zdrowe tłuszcze-olej lniany,oliwa z oliwek,migdały,orzechy włoskie) waga 75,5 wiek 31 lat wzrost 175 cm ww-325 4,3g/kg tł-105 1,4g/kg bł-151 2g/kg wartość energetyczna 2853 kkcal stosunek kalorii ww-44% tł-34% białko-22% [...]
[...] Chleb razowy - 150 g Jogurt naturalny - 200 g Ser żółty - 100 g Szynka - 100 g Pomidory Ogórki LUB Ryż brązowy - 100 g Pierś z kurczaka - 100 g Pomidory Ogórki Oliwa z oliwek - 15 g III Posiłek: j/w IV Posiłek/Posiłek przedtreningowy: Ryż brązowy - 100 g Pierś z kurczaka - 100 g Warzywa (w dni nietreningowe) V Posiłek/Posiłek [...]
Witam wszystkich po krótkiej przerwie w prowadzeniu dziennika treningowego(od sierpnia prowadzę dziennik w konkursowym dziale Keltona). Płeć: Mężczyzna Wiek: 20 lat(30.10.1992) Waga:80.8 Wzrost: 180cm Cel treningowy: Masa Staż treningowy na siłowni:Rok*********e inne sporty: Piłka nożna Dieta: DT: 3500kcal+, DNT: ok. 3000kcal Ciężary w [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Witam. Postaram się streścić jak najmocniej się da. Mam 22 lata, ważę 63,5kg przy 179cm wzrostu. Na siłownie chodzę od miesiąca 3x w tygodniu. Od Nowego Roku zamierzam przestrzegać diety i zapisać się dodatkowo na Muay Thai 2x w tygodniu. Związane jest to z pobiciem jakiemu uległem ja i moja dziewczyna, i nie zamierzam więcej dopuścić do [...]
[...] 120g Posiłek przedtreningowy Ryż biały brązowy 100g Mięso z piersi kurczaka bez skóry 200g Posiłek potreningowy Ryz Brązowy 100g Mieso z piersi kurczaka bez skóry 200g Posiłek nr 5 Twaróg chudy 200g Oliwa z oliwek 15g Całośc ma : 2762 kcal 229g Białka 94g tłuszczy 248g węglowodanow Zmieniony przez - Pawelnerana.131 w dniu 2013-01-03 15:43:47
Witam, mam problem.Moja waga zatrzymała się w od jakiegoś czasu w miejscu.Obecnie stoi od dwóch tygodni na 65 KG.Proszę o pomoc, oto dieta: 8:00 Kreatyna Trec Cm3 (3 kapsułki) 8:05 Platki owsiane 100g Mleko 100 ml 2 jaja kurze całe 180g K-556 B-27 T-19 W-68 11:00 Trec Mass XXL 70g Słonecznik łuskany 20g K-358 B-18 T-9 W-56 14:00 Pierś z kurczaka [...]
Witam, proszę o ocenę mojej pierwszej diety w życiu :) typ budowy endomorfik cel masa zapotrzebowanie TDEE z dodatkowymi kcal = 3150 kcal. B- 170g, 680 kcal około 21% T- 90 g, 810 kcal około 25 % Ww- 413 g, 1655 kcal około 54% moja waga 85 kg, wzrost 175cm trenuje 2 lata Posiłek 1, 7:00 -2 jajka -mleko 200ml -płatki owsiane 100g -rodzynki 50g [...]
[...] aby sprawdził czy jest ok, i czy można by ją w jakiś sposób poprawić. Mężczyzna Waga: 85 kg Wzrost: 185 cm Śniadanie: Jaja kurze całe - 2 - 120 gr Płatki owsiane = 100 gr Oliwa z oliwek - 10gr B/T/W - 25/27/63 1 Posiłek: Pierś z kurczaka gotowana z przyprawami - 150 gr Kasza gryczana - 100 gr B/T/W - 45/5/63 2 Posiłek:(Przed treningowy) Pierś [...]
WIEK: Rocznikowo 21 ;D CZAS REDUKCJI(do tej pory i planowany termin zakończenia): nie było redukcji tylko budowanie brzucha piwnego.. SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): Waga- 79.5 kg 26% tkanki tłuszczowej co daje jakieś 20 kg tłuszczu xD POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: około 10 % może być nawet 15 % ZARYS DIETY I [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Witam, piszę z zapytaniem, ponieważ mam zamiar zaopatrzyć się, no właśnie w co Gainer ? lub Białko ? czy jedno i drugie. Aktualnie mój staż treningowy wynosi ponad 4 miesiące, i przez cały ten okres nie zażywałem nic, trzymałem się diety , może nie tyle ściśle co REGULARNIE (jadłem o tych samych porach dnia) około 4-5 posiłków, nie wyliczałem [...]
Witam, czy jak jestem na masę to czy mogę jeść jakiś makaron ? bo ryż i kasza to mi zbrzydła trochę. I czy można jakieś sosy robić czy tylko oliwa z oliwek . Pozdrawiam.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Witam :) Cel redukcja, zapotrzebowanie kcal 3300 1.Chcę abyście ocenili dietę, czy coś z tego będzie 2.Czy moglibyście coś doradzić zamiast twarogu, albo, jak go jeść, aby był ,,jadalny" 3.Czy tuńczyk w puszce z oliwą z oliwek można jeść często? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e10ab7fda2d491d3.html [...]